Unikgruppen Sverige AB

 Inredning för väggar & fönster     

Välkommen till Unikgruppen Sverige AB!

Unikgruppen Sverige AB är ett ungt företag med ambition att erbjuda marknaden prisvärda produkter som ger liv och personlighet till väggar och fönster. Vi arbetar hårt och med stort engagemang för att skapa & sälja högkvalitativa och lättanvända produkter. Vi älskar det vi gör och hoppas att du ska känna likadant i kontakten med oss och våra spännande produkter!

Vi har etablerat oss som marknadsledande inom väggdekor för konsumenter i Sverige. Sortimentet har genom åren vuxit och omfattar idag också en rad andra produkter för hemmet såsom fototapeter, fönsterfilm och canvastavlor. Sedan vi startade verksamheten 2008 har vi levererat inredningsprodukter till över 50 000 nöjda kunder! 

Vi kompromissar aldrig med kvalitén och är stolta över våra produkter. Vårt eget sortiment kompletterar vi med licensierade och noga utvalda varor från andra företag för att kunna ge kunden ett brett urval av de bästa produkterna inom segmentet till verkligt konkurrenskraftiga priser. 

Vi ställer höga krav både på oss själva och våra leverantörer. I Sverige representerar vi varumärkena RoomMates, FunToSee, Idealdecor, Idealdecor Digital, Giant Art1Wall, Innova Editions, Walltastic, Linneafix, Linneawall, ForWall och Dimex. Du hittar ett urval av våra mest populära produkter från dessa varumärken under fliken Våra produkter.

Om du är intresserad av att bli återförsäljare av något av dessa varumärken så tveka inte att kontakta oss. Detsamma gäller dig som är leverantör och intresserad av samarbete. Vi är enkla att göra affärer med och erbjuder lättsålda och lönsamma produkter samt en förstklassig service. Lager, produktion och kontor finns i Helsingborg.

Vi ser fram emot att få höra av dig!


 

Senaste nytt från oss


Tillbaka till översikten

2018-08-15

Unikgruppen inleder samarbete med Línea Hogar Deco

Línea Hogar Deco väljer Unikgruppen som distributör av sina produkter i Sverige. Genom samarbetet Unikgruppens kunder tillgång till ett helt nytt & mycket brett sortiment av dekorplast samt nya typer av fönsterfilm.

Produkterna är ett mycket bra komplement till våra övriga produktgrupper och stärker Unikgruppens roll som distrubutör av kvalitetsprodukter inom den växande DIY-sektorn.

Dekorplasten från Línea Hogar Deco är självhäftande, enkel att montera och finns i olika färger, mönster & strukturer. Produkterna har ett brett användningsområde och är populära för att fräscha upp kök, dörrar, skåpsluckor, möbler, bord, garderober och väggar.Tillbaka till översikten