Unikgruppen Sverige AB

 Inredning för väggar & fönster     

Välkommen till Unikgruppen Sverige AB!

Unikgruppen Sverige AB är ett ungt företag med ambition att erbjuda marknaden prisvärda produkter som ger liv och personlighet till väggar och fönster. Vi arbetar hårt och med stort engagemang för att skapa & sälja högkvalitativa och lättanvända produkter. Vi älskar det vi gör och hoppas att du ska känna likadant i kontakten med oss och våra spännande produkter!

Vi har etablerat oss som marknadsledande inom väggdekor för konsumenter i Sverige. Sortimentet har genom åren vuxit och omfattar idag också en rad andra produkter för hemmet såsom fototapeter, fönsterfilm och canvastavlor. Sedan vi startade verksamheten 2008 har vi levererat inredningsprodukter till över 50 000 nöjda kunder! 

Vi kompromissar aldrig med kvalitén och är stolta över våra produkter. Vårt eget sortiment kompletterar vi med licensierade och noga utvalda varor från andra företag för att kunna ge kunden ett brett urval av de bästa produkterna inom segmentet till verkligt konkurrenskraftiga priser. 

Vi ställer höga krav både på oss själva och våra leverantörer. I Sverige representerar vi varumärkena RoomMates, FunToSee, Idealdecor, Idealdecor Digital, Giant Art1Wall, Innova Editions, Walltastic, Linneafix, Linneawall, ForWall och Dimex. Du hittar ett urval av våra mest populära produkter från dessa varumärken under fliken Våra produkter.

Om du är intresserad av att bli återförsäljare av något av dessa varumärken så tveka inte att kontakta oss. Detsamma gäller dig som är leverantör och intresserad av samarbete. Vi är enkla att göra affärer med och erbjuder lättsålda och lönsamma produkter samt en förstklassig service. Lager, produktion och kontor finns i Helsingborg.

Vi ser fram emot att få höra av dig!


 

Senaste nytt från oss


Tillbaka till översikten

2014-11-28

Exklusivt distributionsavtal med 1Wall - Moderna prisvärda fototapeter

Vi är stolta att idag kunna presentera ett nytt spännande varumärke för den svenska marknaden. Tillsammans med 1Wall kan Unikgruppen nu erbjuda moderna fototapeter till makalöst låga priser!

Engelska 1Wall är ett snabbt växande varumärke som med en kollektion av populära fototapeter på kort tid etablerat sig Europa. I sortimentet finns 100-tals motiv av såväl natursköna scener och spännande städer som licensierade tapeter från Disney och välkända europeiska fotbollsklubbar.

Sortimentet finns nu tillgängligt för såväl återförsäljare som privatpersoner. Fysiska butiker erbjuds praktiska och säljande exponeringsställ i olika storlek.

 Katalog 1Wall 2014.pdf


Tillbaka till översikten