Unikgruppen Sverige AB

 Inredning för väggar & fönster     

Om oss 

Unikgruppen Sverige AB är specialiserad inom produktområdena väggdekor, fototapeter, fönsterfilm och andra dekorativa tillbehör för främst väggar & fönster. Bolaget är en gruppering som innehåller flera verksamheter. Företaget verkar som tillverkare samt importör/ distributör av ett antal välkända varumärken via andra återförsäljare, men agerar även direkt mot slutkund genom en effektiv och kundvänlig e-handel. 

Unikgruppen är svensk importör och distributör av amerikanska RoomMates, ett av världens ledande varumärken inom licensierad väggdekor. Genom detta samarbete kan vi erbjuda både privatpersoner och återförsäljare ett imponerande och prisvärt utbud av fantastisk väggdekor.

Vi har genom åren etablerat vårt eget varumärke av väggdekor för barn. Dessa produkter är designade & tillverkade i Sverige och håller absolut högsta kvalitet. Under 2014 har varumärket även kommit att omfatta fönsterdekor i en mängd stilar & mönster. Här erbjuder vi återförsäljare ett sortiment av spännande och lättsålda produkter av verklig toppkvalitet.

Vi har sedan länge ett omfattande samarbete med FunToSee. Detta är engelskt varumärke som specialiserat sig på högkvalitativ väggdekor för de lite yngre barnens rum. Produkterna har vunnit otaliga priser för design och kvalité och vi är mycket stolta över att kunna erbjuder svenska återförsäljare detta varumärke.

Genom vårt samarbete med 1Wall har vi breddat vår verksamhet till att även omfatta fondtapeter. 1Wall är ett nytt spännande varumärke som snabbt vunnit mark på den svenska marknaden genom sina prisvärda fototapeter för både barn och vuxna. 

Ett spännande tillskottet bland de varumärken vi distribuerar till svenska butiker & återförsäljare är Wizard + Genius. Ett internationellt företag som är känt för att tillverka prisvärda fototapeter med hög kvalitet. I W+G sortimentet finns fototapeter med hundratals fantastiska motiv i olika storlekar och varianter. W+G produkterna säljs under varumärkena Idealdecor Murals och Giant Art.

Genom vårt samarbete med Walltastic har vi numera tillgång till ett brett utbud av både barntapeter och väggdekor. Genom Walltastic har vi tillgång till flera populära licensprodukter, bl.a. från Disney.

Línea Hogar Deco är ett av våra nyare samarbeten. Genom att distribuera varumärkena Lineafix och Lineawall i Sverige får svenska kunder tillgång till hundratals produkter inom dekorplast och möbelfolie. 

Unikgruppen Sverige ägs av Tina & Daniel Silverklang, som båda är involverade i företagets operativa drift. Självklart innehar bolaget F-skattsedel och är momsregistrerat. Vi har högsta kreditvärdighet. Vår kundtjänst finns på både e-mail och telefon och är känd för att vara både snälla & hjälpsamma.

 

 

Våra kontaktuppgifter

Lager, produktion, kontor och fysisk butik finns i Helsingborg. Varmt välkommen att kontakta oss!

 

Unikgruppen Sverige AB
Andesitgatan 23C
254 68 HELSINGBORG
 

Telefon (växel): 042 -453 08 32

E-post: info@unikgruppen.se


 

 

 Vår enkla affärsidé

Vi hjälper privatpersoner och mindre företag att enkelt skapa en bättre tillvaro genom att erbjuda lättmonterade unika produkter för inredning till vettiga priser.


 

 

Medlemskap & socialt engagemang

Unikgruppen Sverige AB är medlem, sponsrar eller stödjer på annat sätt följande organisationer.

 

Missing People Sweden


 


 

E-handelscertifiering 

 

Mitt företag